Марина Кийко вийшла у півфінал чемпіонату світу зі стрибків на батуті

18.11.2021
Post Photo

Відомі результати першого дня кваліфікації.

18 листопада, у перший змагальний день чемпіонату світу зі стрибків на батуті 2021 року, що проходить у м. Баку (Азербайджан), відбулася кваліфікація в індивідуальних стрибках серед чоловіків та жінок, а також у стрибках на акробатичній доріжці серед жінок.

Найкращий результат серед українських учасників показала Марина Кийко, яка з 21 місця кваліфікувалася до півфіналу в індивідуальних стрибках, отримавши 47.720 балів за першу вправу і 51.705 – за другу. У півфіналі 24 найкращих спортсменки виконають по одній вправі, і 8 найкращих з них пройдуть до фіналу, де також потрібно буде виконати одну вправу.

У командному заліку в індивідуальних стрибках серед жінок команда України (Марина Кийко, Катерина Рожкова, Анна Бакуновицька) посіла 8 місце.

Менш вдалими були виступи наших спортсменів в індивідуальних стрибках серед чоловіків, де Україна в командному заліку стала лише 17-ю.

У стрибках на акробатичній доріжці найкраще виступили Руслана Кваченко і Дарина Козярська, які отримали 18-й та 19-й результат відповідно. Тут у командному заліку збірна України (Руслана Кваченко, Дарина Козярська, Олександра Каракуця, Валерія Єгіна) посіла 6 місце.

Усі оцінки можна переглянути за посиланням.

Завтра, 19 листопада, пройде кваліфікація у синхронних стрибках серед чоловіків і жінок, а також у стрибках на акробатичній доріжці серед чоловіків.