Звернення Президента Української федерації гімнастики

31.03.2022
Post Photo

Дорогі гімнасти, члени нашої федерації та усі небайдужі до української гімнастики,

Звертаюсь до Вас зі словами подяки за те, що в цей непростий час Ви зберігаєте наші славні традиції у спорті. 

Завдяки нашим спільним зусиллям ми вже змогли домогтися багатьох перемог – відсторонення російських та білоруських спортсменів від міжнародних змагань, а також скасування проведення на території Росії та Білорусі міжнародних змагань. Європейський гімнастичний союз окрім заборони участі спортсменів у змаганнях також відсторонив представників країн-агресорів від офіційних посад в організації. Багато гімнастичних дисциплін у цей важкий час продовжують тренувальний процес і беруть участь у міжнародних змаганнях та прославляють Україну на спортивній арені.

Щодо мене – на третій день війни я повернувся з-за кордону, щоб бути разом з нашим народом. На жаль, тяжка травма обмежила мої можливості, але, маючи бажання допомогти, я виділяю один мільйон гривень особистих коштів на підтримку в першу чергу тих, хто постраждав.

Я щиро вдячний усій міжнародній спортивній спільноті, яка надала свою підтримку українським спортсменам, і як Президент продовжую особисто прикладати зусилля до пошуку усієї можливої допомоги для нашої федерації.

Тому звертаюсь до кожного, хто потребує термінової допомоги – пишіть мені, надавайте листи на офіційну електронну адресу або через профільних віце-президентів, або звертайтесь за допомогою до контактної особи федерації:  

Мороз Анна  
тел.: +38-093-545-87-57
ел.пошта: ugf@ukraine-rg.com.ua

Буду намагатися оперативно надати допомогу усім, хто цього потребує.

Віримо у нашу Перемогу та Слава Україні! 

З повагою,

Сухомлин О.А.
Президент Української федерації гімнастики