Збірна України зі спортивної аеробіки завершила свою участь у Всесвітніх іграх-2022

14.07.2022
Post Photo

Наші спортсмени гідно представили країну на цих надзвичайно престижних змаганнях, та, на жаль, їм не вдалося виступити у фіналах.

12 та 13 липня 2022 року пройшли змагання зі спортивної аеробіки у рамках Всесвітніх ігор-2022, що проходять у м. Бірмінгем (США). Програма змагань складалася із кваліфікації та фіналів, до яких проходить лише четвірка найкращих по результатах кваліфікації. На жаль, спортсмени української збірної зупинились за крок до фіналів, хоча й показали високі результати.

Дмитро Лобусов та Анастасія Ісаєнко у програмі змішаних пар виступили на 18.350 балів і посіли 6 місце.

Тріо спортсменів у складі Анастасії Курашвілі, Анастасії Литвин і Станіслава Галайди отримали 18.444 балів і також стали шостими.

У групових виступах Анастасія Ісаєнко, Катерина Черкез, Дар’я Суботіна, Олександра Мохорт та Ілона Шелест показали 5-й найкращий результат з оцінкою 18.355 балів, де їм не вистачило лише 0.45 бала для потрапляння у фінал.

На жаль, цього разу на Всесвітніх іграх не вдалося здобути медалей зі спортивної аеробіки. Однак, саме лише потрапляння та участь у цих найбільших міжнародних змаганнях в числі лідерів цього виду спорту є показником високого світового рівня наших спортсменів та їх фантастичної підготовки.