Європейські змагання зі спортивної акробатики: як пройшли перші два дні кваліфікації

24.09.2021
Post Photo
Photo credit: Simone Ferraro/European Gymnastics

За підсумками кваліфікації у віковій категорії 11-17 років Іван Селіванов і Дар’я Стрєлец пройшли у фінал серед змішаних пар.

23 та 24 вересня 2021 року пройшли два перші кваліфікаційні дні в рамках Європейських змагань серед вікових груп зі спортивної акробатики, що проходять у м. Пезаро, Італія.

Результати у віковій категорії 11-17 років (юніори):

Іван Селіванов і Дар’я Стрєлец за сумою двох вправ із 7 місця пройшли до фіналу серед змішаних пар. Давид Тонян і Святослав Крук в обох вправах чоловічих пар стали 8-ми, але за сумою балів посіли 9 місце, зупинившись за крок до фіналу.

Результати у віковій категорії 12-19 років (дорослі):

У змаганнях серед дорослих спортсмени поки що виконали тільки по одній вправі з двох. Жіноча пара Катерина Багмет і Софія Дука показали 4-й результат із вправою на баланс. 6-й найкращий результат отримали Артур Євтушенко та Орина Забутна серед змішаних пар у динамічній вправі. І Софроній Давиденко разом з Іваном Горлачем також показали 6-й результат у балансовій вправі серед чоловічих пар.

Всі оцінки та результати можна переглянути за посиланням.

Завтра, 25 вересня, відбудеться завершення кваліфікації у віковій категорії 12-19 років і пройдуть деякі фінали у віковій категорії 11-17 років.

Вболіваємо за наших спортсменів та бажаємо їм успіху.