Відбулося онлайн-засідання Президії Української федерації гімнастики

08.04.2022
Post Photo

8 квітня 2022 р. члени Президії Української федерації гімнастики під час онлайн-зустрічі обговорили ряд ключових питань щодо підтримки діяльності федерації в умовах російської агресії.

Президент федерації Олександр Сухомлин відзначив події, які вже відбулися у сфері міжнародної гімнастики від початку війни, і висловив вдячність Віце-президентам за відповідальні та злагоджені дії по забезпеченню безпечного місцеперебування спортсменів збірних команд України, продовження тренувального процесу та участі у великих міжнародних змаганнях.

Члени Президії обговорили актуальні проблеми, з якими зіштовхнулася федерація в умовах зовнішньої воєнної агресії, зокрема питання фінансування збірних команд та їхньої участі в офіційних міжнародних змаганнях за кордоном, а також навчально-тренувальних зборів у 2022 році. Віце-президенти федерації узгодили необхідні дії для підтримки спортсменів у цій скрутній ситуації.

Президент Сухомлин наголосив на тому, що готовий особисто продовжувати надавати підтримку й допомогу кожному спортсмену, тренеру, судді чи іншому члену федерації, які звертаються по допомогу до федерації.