Українські спортсмени пройшли до фіналів Європейських змагань зі спортивної акробатики

25.09.2021
Post Photo
Photo credit: Simone Ferraro/European Gymnastics

Спортсмени збірної України показують високі результати на європейських змаганнях.

В рамках Європейських змагань серед вікових груп зі спортивної акробатики, що проходять у м. Пезаро, Італія, 25 вересня 2021 року завершилися кваліфікаційні змагання у віковій категорії 12-19 років та пройшли деякі фінальні змагання серед спортсменів 11-17 років.

Результати у віковій категорії 11-17 років (юніори):

Дар’я Стрєлец та Іван Селіванов посіли 4 фінальне місце, виконавши балансову вправу на 26.600 балів. Лише 0.3 бала не вистачило нашим юним спортсменам до призового третього місця.

Результати у віковій категорії 12-19 років (дорослі):

У жіночих парах, Катерина Багмет і Софія Дука пройшли у фінал з 6 місця – найкраще їм вдалася вправа на баланс, за яку вони отримали 26.850 балів у перший день кваліфікації. Інша жіноча пара з України, Рузанна Вечерук та Ангеліна Чернявська, за сумою балів посіли 9 сходинку.

Артур Євтушенко та Орина Забутна з 5 місця пройшли до фіналу серед змішаних пар, найкраще впроравшись із балансовою вправою – 27.000 балів (3-й найкращий результат у цій вправі).

Також із 4 місця до фіналу потрапили Софроній Давиденко та Іван Горлач у вправах чоловічих пар.

Всі оцінки та результати можна переглянути за посиланням.

Завтра, 26 вересня, завершиться кваліфікація жіночих пар і жіночих груп у віковій категорії 11-17 років, а також пройде решта фінальних змагань.

Продовжуємо вболівати за спортсменів збірної України.