Стельмах і Прудко принесли Україні ще три медалі на ЄЮОФ-2022

29.07.2022
Post Photo
Фото: Українська федерація гімнастики

До скарбнички збірної України юні спортсмени додали три срібні нагороди Європейського юнацького олімпійського фестивалю.

29 липня 2022 року відбувся перший день фіналів в окремих видах зі спортивної гімнастики в рамках Європейського юнацького олімпійського фестивалю-2022, що проходить у словацькому місті Банська Бистриця. Спортсменам-юніорам з України тричі вдалося піднятися на п’єдестал.

Радомир Стельмах посів 2 місце і отримав срібну медаль у фіналах у вільних вправах (13.666 балів), а також у вправах на кінь-махи (14.066 балів).

Дмитро Прудко зайняв 2 місце і був нагороджений срібною медаллю у фіналі вправ на кільцях (13.466 балів).

Також у цей день українка Анна Лащевська, яка напередодні здобула бронзову медаль у фіналь змагань серед змішаних пар разом з Радомиром Стельмахом, взяла участь у фіналі вправ на різновисоких брусах і посіла 4 місце, набравши 13.033 балів.

30 липня 2022 року пройде останній день фіналів зі спортивної гімнастики, в рамках якого Радомир Стельмах і Дмитро Прудков представлять Україну у фіналі вправ на паралельних брусах, у вільних вправах виступить Анастасія Зубкова, у вправах на колоді візьме участь Анна Лащевська.

Фото: Українська федерація гімнастики