Ольга Данько взяла участь у Комунікаційному семінарі Європейського гімнастичного союзу

27.04.2022
Post Photo

25-26 квітня 2022 року представниця Української федерації гімнастики, Віце-президент Федерації гімнастики України (художня гімнастика) Ольга Данько виступила з презентацією на Комунікаційному семінарі, організованому Європейським гімнастичним союзом.

Семінар проходив у м. Мюнхен в Німеччині, де цьогоріч відзначається 50-та річниця Олімпіади-1972. Також влітку 2022 року Мюнхен прийматиме комплексний чемпіонат Європи з декількох видів спорту, включаючи спортивну гімнастику.

Темою семінару були медіа-комунікації для федерацій та спортсменів. Також обговорювалося питання кризових комунікацій навколо війни в Україні.

Ольга Данько представила презентацію, в якій розповіла представникам гімнастичної спільноти про:

  • особливості спілкування з людьми, які отримали травму війни
  • взаємодію локальних спільнот з тимчасово переміщеними особами з України в аспекті оптимальної адаптації
  • правила роботи медіа з тимчасово переміщеними особами та людьми з травмою війни, зокрема права і захист персональних даних дітей

Представниця нашої федерації спільно з членами Європейського гімнастичного союзу визначили шляхи допомоги для збірної команди України, а також надання тимчасового спортивного притулку для дітей-переселенців та їхніх сімей.

Крім цього, представники гімнастичних федерацій різних країн поділилися досвідом по роботі зі спонсорами та посиленням присутності у соціальних медіа.

Представники організаційного комітету Мюнхен-2022 представили майбутню подію і поділилися організаційним досвідом.