Герою України Дерюгіній Альбіні Миколаївні виповнилося 90 років

16.03.2022
Post Photo

16 березня 2022 року виповнилося 90 років легендарній особистості, видатному тренеру, Герою України – Дерюгіній Альбіні Миколаївні.

Саме вона є засновницею художньої гімнастики в Україні. Саме вона подарувала світу цілу плеяду чемпіонок світу та Європи, олімпійських медалісток, яскравих зірок художньої гімнастики, серед яких і Дерюгіна Ірина Іванівна, дворазова абсолютна чемпіонка світу, яка разом з Альбіною Миколаївною заснувала та багато років очолює всесвітньо відому Школу Дерюгіних і керує національною збірною командою України з художньої гімнастики, неодмінно приводячи її до найвищих вершин.

Альбіна Миколаївна пережила Другу світову війну. І так сталося, що і свій 90-річний ювілей їй довелося зустріти у воєнний час. Сьогодні ми усі – спортсменки, тренери, судді, інші члени команди, сім’я, друзі, представники Української федерації гімнастики – повинні були особисто привітати Альбіну Миколаївну та в особистій зустрічі обійняти її і висловити усі найкращі побажання.

До дня народження Альбіни Миколаївни у Києві повинні були традиційно відбутися міжнародні змагання, названі на її честь – «Кубок Дерюгіної». Сьогодні ми мали б провести неймовірне Гала-шоу та офіційні заходи на честь ювілею Альбіни Миколаївни.

І ми обов’язково це зробимо після перемоги України! Адже в нашій перемозі у нас немає жодного сумніву, а Альбіні Миколаївні ми усі бажаємо ще довгих і щасливих років життя.