Ілля Ковтун – бронзовий призер чемпіонату Європи в індивідуальному багатоборстві

23.04.2021
Post Photo

У п’ятницю, 23 квітня, в рамках чемпіонату Європи зі спортивної гімнастики, що проходить у Базелі (Швейцарія), відбулися фінали у багатоборстві серед жінок та чоловіків.

У жіночому індивідуальному багатоборстві Україну представляла Анастасія Бачинська, яка стабільно пройшла чотири види та посіла підсумкове 20 місце.

Більш успішними стали виступи наших спортсменів в індивідуальному багатоборстві серед чоловіків. Від України до фіналу пройшли Ілля Ковтун та Володимир Костюк.

17-річний Ілля Ковтун став сенсацією цьогорічного чемпіонату Європи, оскільки зумів вибороти бронзову медаль у багатоборстві. Для Іллі це був перший міжнародний чемпіонат у дорослій категорії. А перед цим, у грудні 2020 року, Ілля став чемпіоном Європи серед юніорів.

Володимир Костюк також показав дуже достойний результат у фіналі багатоборства, посівши 7 місце.

Ми вітаємо наших спортсменів та тренерів з фантастичними результатами та сподіваємося, що досягнуті результати стануть додатковим натхненням на шляху до Олімпіади в Токіо!

Крім цього, 24 та 25 квітня на нас ще чекають фінали на снарядах, де ми побачимо Анастасію Мотак (опорний стрибок), Ігоря Радівілова (кільця та опорний стрибок) та Іллю Ковтуна (кінь та паралельні бруси).

Бажаємо успіхів!